Sivu 1/1

XXIV Lentoaseman ympäripyörähdys la 14.5.

Lähetetty: Ke 06.04.2016 15:27
Kirjoittaja Jeppe
TAAS SE TULEE!! Yhtä varmasti kuin kevät! Siis kahdeskymmenes neljäs(!) lentokentän ympäriajo.

Lähtöpaikka Pitkäkosken maja klo 11.00

Re: XXIV Lentoaseman ympäripyörähdys la 14.5.

Lähetetty: Pe 29.04.2016 09:08
Kirjoittaja Jussi
Kevään perinteinen retkiajo. Lähtö Pitkäkosken majalta klo 11.00
Tervetuloa.

Ohjeet samat kuten aina ennenkin :biggrin: :

Jussi kirjoitti:

Alla viisi vuotta vanhat ajo-ohjeet; pätevät vieläkin pääosiltaan:


Jussi kirjoitti:

Kaikkien päiväretkien äiti (ex-XTR) ajetaan perinteiseen tyyliin. Lähtö tapahtuu tasan kello 11.00 Pitkäkosken majalta. Aikaa kannattaa varata kuutisen tuntia, matkaa kertynee jotakuinkin 40 kilsaa. Retkelle on hyvä varautua omin eväin, sillä vasta loppupuolella löytyy paikka, mistä saa rahaa vaihtaen virvokkeita. Lähtöpaikalla maja lienee auki, joten munkkipossut voinee vetää napaan ennen starttia. Lentoasema kierretään myötäpäivään maastossa ajaen siellä missä se on mahdollista. Vauhti tulee olemaan verkkainen, joten nekin jotka ovat nukkuneet talven (kuten vetäjä) jaksavat reitin läpi. Vauhti se on joka tappaa, ei matka.
Tuossa alla ajo-ohjeita viime/edellisvuosista.

Jussi kirjoitti:Ja tuossa alla kaikki viimevuotisesta redun topicista kopioitu, jottei tartte rautalangasta vääntää

Polkuja ja varsinkin niiden risteyksiä on reitillä paljon, joten ajetaan vanhan kaavan mukaan. Eli aina kun on mahdollisuus ajaa harhaan, vinkkaan takana tulevaa jäämään paikoilleen ja opastamaan loppuporukan oikealle polulle. Seuraavassa risteyksessä taas uusi kaveri tekee samoin jne. kunnes huomaan ettei enää kukaan seuraa. Ja aina kun jonon viimeinen ohittaa opastajan, huikkaa tälle seuraamaan ja tämä tulee joukon hännillä kunnes seuraava opas tulee näkyviin jne....... Tällä tavoin ei tartte koko ajan pysähdellä odottamassa porukoita ja jokainen voi ajella omaa vauhtiaan kun tietää, että joku kuitenkin on edessä neuvomassa oikealle reitille. Viime vuonnakin vedettiin kolme varttia rauhallista tahtia ennen kuin ekakertaa pysähdyttiin.

Ja jos homma toimii kuten pitää, ei milloinkaan tarvitse huudella, että perä jää, kyllähän ne sieltä ajallaan tulevat.

Re: XXIV Lentoaseman ympäripyörähdys la 14.5.

Lähetetty: La 14.05.2016 21:51
Kirjoittaja Jape
Tänks Jussi, hyvä veto! Kuivat pohjat ja vain vähän vetä taivaalta. 11 lähti liikkeelle ja 9 palasi takaisin lähtöpaikalle.