Sivu 1/1

Summer Night Samba 2.7.

Lähetetty: Su 19.06.2011 00:07
Kirjoittaja Jusu
Yöttömän yön maastoajo yökyöpeleille O0

Tämä reissu ajetaan teemalla illasta aamuun :eek: Lähtö tapahtuu Kunnaantieltä Stenkullanpolun risteyksestä Vantaalta klo 18:00. Sieltä ajetaan kesäillasta nautiskellen kohti Keravaa Samban tahdissa.

Yön hämärtyessä kytketään lamput päälle ja tiiraillaan pöllöjä ::) Muutaman pimeän tunnin ajan kurvaillaan kohti Mätäkiven mäkeä ja aamun valjetessa suunnataan kohti lähtöpaikkaa.

Retkellä on kaksi taukopaikkaa, joista saa evästystä euroilla. Mukaan pitää ottaa valot ja jotain lämmintä keskiyön kasteen ajaksi. Tauot ovat ulkona :drink:

Perillä on mahdollisuus sambata saunomisen ja grillauksen lomassa :super:

Re: Summer Night Samba 2.7.

Lähetetty: Su 19.06.2011 19:05
Kirjoittaja jarisimonen
Tahko viikonloppu, harmi. Hauskaa oli pari vuotta sitten! ps. muistakaa ottaa vaatetta (yöllä on vilposta...)

Re: Summer Night Samba 2.7.

Lähetetty: Su 19.06.2011 19:08
Kirjoittaja JIIPEE
Voi hitsin hitsi, oon pohjoisessa just tuolloin. No laitan sambat soimaan ja sambailen hengessä mukana! Mutta pitäkääpä lystiä :super:

Re: Summer Night Samba 2.7.

Lähetetty: Su 19.06.2011 19:16
Kirjoittaja Lauttis
Edellisen kerran missaaminen jäi kaivelemaan, joten tänne yritän päästä. Hiukan tuossa kummittelee seuraavan päivän ohjelma, kun aamulla pitää olla skarppina liikenteessä.

Re: Summer Night Samba 2.7.

Lähetetty: Su 19.06.2011 19:34
Kirjoittaja GTKARI
Salatreenajat bongattu metässä,Jusu ja Jape katselemassa reittiä... :super:

Mä samaan aikaan 2.7 muualla salareenaamassa ruotsin reissua :biggrin:

Re: Summer Night Samba 1. tai 2.7.

Lähetetty: Ti 28.06.2011 22:39
Kirjoittaja Jusu
Laittakees lamppuja latinkiin, pijan ajetaan :super:

Säätietojen vuoksi saatetaan lähtö aikaistaa jo perjantai-illaksi mutta takaisin palataan alkuperäisen suunnitelman mukaan... no ei vaiskaan. Kelit on nyt niin passelit, ettei sitä sadeajot houkuttele ja lähtö määräytyy tämän mukaan. Huomenna ollaan taas viisaampia.

Mukaan kannattaa ottaa joku tuulitakki tai fleece. Reissu on aika pitkä, joten lisäravinteetkaan eivät ole pahitteeksi. Juomatäydennystä saa kahdesta taukopaikasta.

Ranteet rentoina ja mieli avoimena nauttimaan kesäyön tunnelmasta :karu:

Re: Summer Night Samba 1. tai 2.7.

Lähetetty: Ke 29.06.2011 17:01
Kirjoittaja Lauttis
Perjantai sopisi minulle paremmin, silloin olen mukana, lauantaina korkeintaan puolikas reissua.

Re: Summer Night Samba 2.7.

Lähetetty: To 30.06.2011 22:54
Kirjoittaja Jusu
Alkuperäinen lähtöpäivä eli lauantai-ilta jää voimaan, Lauttikselle vain hämäräajo, sorry. Säätietojen perusteella sateen riski on pieni ja me saamme aloittaa loman rauhassa :drink:

Lähtö on 18:00 ja eka tauko on n. 21:30 ja toka joskus puolen yön jälkeen. Puolen yön paikkeilla tarvitaan valoja muutamaksi tunniksi ja aamun valjetessa tullaan takaisin lähtöpaikkaan. Ota pyyhe mukaan, jos haluat saunoa. Ota myös oman makusi mukaan grillattavaa, virvokkeet tulevat talon puolesta.

Re: Summer Night Samba 2.7.

Lähetetty: Su 03.07.2011 14:17
Kirjoittaja JMV
Mahtava lämpimän ja valoisan kesäyön ajo! Vaihtelevaa polkua, letkeää menoa. Paljon ennestään tuntematonta polkua mutta myös tuttuja herkkupätkiä.

Karttakatselmuksen perusteella tästäkin tuli neljän kaupungin kierros. Hyvin pysyttiin virkeänä loppuun asti, vasta saunan ja sen päälle nautittujen "paheiden" jälkeen alkoi ramaista. Aamuseitsemältä kun laittoi pään tyynyyn niin uni tuli heti.

Kiitokset illan/yön emännälle ja isännälle, kannatti olla mukana :cool:

Re: Summer Night Samba 2.7.

Lähetetty: Su 03.07.2011 23:39
Kirjoittaja Jusu
Olipa nappi ajo :super: Ei ollut lähtöpaikalla tungosta ja 4 1/2 kiersi koko reitin. Lauttis liippasi kotiin unten maille Keravalta, minne päästiin päivänvalossa. Outia ja Jonia kierrätettiin Keravajoen molempia puolia Japen kanssa.

Keravalle saakka ajettiin kuumassa kesäillassa. Pian paluumatkan alettua alkoi tulla tarve lamppuille. Polut olivat huippukunnossa ja kaikilla kesälomalaisten rento ajofiilis. Polut muuttuivat mutkatunneleiksi pimeyden laskeuduttua metsään mutta pummeilta vältyttiin, kiitos Japen.

Tämä oli hieno reissu ajankohdan ja sään osuttua kohdilleen. Perille päästiin puoli neljän aikaan aamun sarastaessa. Afterbiket olivat mukavat ja ajosavut pössyteltiin saunan jälkeen. Kiitoksia kaikille mukaan lähteneille, oli ilo johtaa loistoporukkaa pitkin parhaita polkuja mitä oli löydetty :biggrin:

Re: Summer Night Samba 2.7.

Lähetetty: Ma 04.07.2011 00:18
Kirjoittaja Jape
Yhtä hauskaa oli kuin pari vuotta sitten. :super:

Reititys oli hiukan erilainen, osin hakkuiden ja osin sen vuoksi, että reitti oli paremmin hanskassa. :loll:
Joni halusi lisähaasteita matkaan ja ajoi ilman valoja Kulomäen kupeelta eteenpäin. Ja haasteita riitti sillä joku oli rikkonut muutaman hienon sillan Kulomäen kosteikossa. Loppumatkan ylämäissä jalat tuntuivat jo painavilta mutta perille päästiin aamun valjetessa.

Kyllä uni maistui.

Re: Summer Night Samba 2.7.

Lähetetty: Ma 04.07.2011 10:43
Kirjoittaja Lauttis
Kiitos täältäkin. Suummer night samba oli suorastaan rock, tää oli ihan parasta :pray: Mulla tämä yöretkeily näyttää menevän pikkuhiljaa sopeuttaen, edellisellä kerralla aikomus, nyt puolikas ja ensi kerralla toivottavasti koko kierros. Ajoa kohti auringon nousua jäin kaipaamaan.