Tour de Cerava retkiajo la 27.8.

Ajotapahtumat, viikkoajot, klubikruisingit, retkiajot....
Jeppe
Full Member
Viestit:302
Liittynyt:To 17.04.2008 21:45
Etunimi:Lindholm
Sukunimi:Jesse
Jäsennumero:1846
Tarkistenumero:8235
Paikkakunta:Kerava - Kervo
Tour de Cerava retkiajo la 27.8.

Viesti Kirjoittaja Jeppe » Su 21.08.2016 21:37

Viime vuotiseen tapaan ajellaan Keravan ympäri maastoja pitkin lauantaina 27.8.

Lähtöpaikka on Keinukallion ulkoilualueen parkkipaikka, ja siis se alempi parkkipaikka Keinukalliontien päässä mäen alla. Lähtöaika klo 10.00!!

Reitti kiertää koko Keravan ja on pituudeltaan +50km. Viime vuonna ajo taisi kestää jotakuinkin 7 tuntia. Tänä vuonna reitti on joissain kohdin hieman erilainen, sillä Keravan kaupunki on päättänyt vähän "hoitaa" virkistysalueitaan ja siksi reittiäkin on pitänyt hieman "muutella". Lisäksi kierretään vielä takalenkki Talman kupeesta.
Eväitä kannattaa ottaa matkaan riittävästi. Hyrylässä pidetään burgeritauko ja siellä on myös mahdollisuus täydentää eväsvarantoja. Jos suinkin ehditään niin voidaan pitää loppumatkasta vielä kahvitauko Keravan kartanolla.
Reitiltä pääsee tarvittaessa pois aika monestakin kohtaa ja lähtöpaikalle ajelee maantiesiirtymänä alle puolessa tunnissa melkeinpä mistä kohden vaan.
Siirtymiä tulee valitettavasti jonkin verran kun talokokoelmat niinkuin esimerkiksi Korso täytyy ohittaa jotenkin, mutta metsää on kyllä varmasti riittävästi jokaisen maastoajonälkää tyydyttämään. Polut ovat monipuolisia haastavista teknisistä pätkistä sileään kovapohjaiseen baanaan.
Tervetuloa mukaan kokopäivän retkiajeluun! :)