MTBCF RY
http://www.mtbcf.net/forum/

Klaukkalan lähimäkiä tulevana viikonloppuna, ehkä sunnuntaina 27.8
http://www.mtbcf.net/forum/viewtopic.php?f=4&t=21528
Sivu 1/1

Julkaisija:  Kapu [ Ma 21.08.2017 22:41 ]
Viestin otsikko:  Klaukkalan lähimäkiä tulevana viikonloppuna, ehkä sunnuntaina 27.8

Aattelin vaihteeks ajella taas pikkasen lenkkii kotokulmilla ja käydä tsekkaas miss kunnoss vanhat polut on. Sunnuntaiks on luvattu ihan hyvää ulkoilukeliä, joten se voisi olla oiva päivä. Osa reiteistä on semmosta, mitä en oo viä tänä kesänä saanu aikaseks ajella kertaakaan. Vauhti tulee olemaan rauhallinen.

Mikäli jotakuta kiinnostaa nähdä Klaukkalaa pikkasen Tornimäkee edempää, ni ny olis mahis. Reittisuunnitelma Palomäki - Konkoonkallio - Pietarinmäki - Mustamäki - sitten katotaan miten jatketaan. Joko Vesitorninmäki ja Syrjälänmäki tai pidemmän kaavan mukaan kiepsastaan välillä Teponkallio - Sudentullinmäki - Aittakallio - ja vasta siten Vesitornille ja Syrjälään. Polut on paikotellen aika vähän käytettyjä ja siis lähes umpeen kasvaneita, pellonpielet savisia ja kurasia. Mäkien päällä voi paikotellen olla kuivempaa ja kovempaa. Matkoja en oo koskaan mittaillut, mutta kyllä tosta helposti 40 km saa kasaan. Aikaa voi lyhyempään reittiin varata varmaan 3-4 h ja pitempään 5-6h.

Lähtiksenä vois olla Torniksen parkkis ja lähtöaika klo 10. Jos jotakuta kiinnostaa, ni vois vähän ilmoitella tänne. Jos ei kukaan huhuile mitään, niin meen sitten ihan omia aikojain :green:

Julkaisija:  Marika [ Ti 22.08.2017 16:58 ]
Viestin otsikko:  Re: Klaukkalan lähimäkiä tulevana viikonloppuna, ehkä sunnuntaina 27.8

Kiinnostaa!!! Hienoa Kapu!! Onko jotain kuppilaa tms. matkan varrella, vai otetaanko kotoa juotavat ja syötävät koko ajoon? Kopsaanko minä tai joku ajoilmoituksesi tuonne naamakirjaankin, kun tätä ei nykyään varmaan enää kauheasti lueskella?

Julkaisija:  Kapu [ Ti 22.08.2017 20:40 ]
Viestin otsikko:  Re: Klaukkalan lähimäkiä tulevana viikonloppuna, ehkä sunnuntaina 27.8

Onhan tuossa kylillä kuppiloita, tehdään vaikka pikku mutka tarvittaessa. Ja saat toki kopsata, mä en oo siihen kykenevä :rolle:

Ja mulle itseasiassa ei oo väliä la vai su. Eilen vaan sääennuste oli paree sunnuntaille ja aatelin, että joku päivä on ilmoitettava... vanhemmiten alkaa arvostaa kuivaa ajosäätä :biggrin:

Julkaisija:  JI [ Pe 25.08.2017 14:55 ]
Viestin otsikko:  Re: Klaukkalan lähimäkiä tulevana viikonloppuna, ehkä sunnuntaina 27.8

Sunnuntai sopisi, ehkä tuo lyhyempi vaihtoehtokin riittäisi...

Julkaisija:  Kapu [ Su 27.08.2017 18:33 ]
Viestin otsikko:  Re: Klaukkalan lähimäkiä tulevana viikonloppuna, ehkä sunnuntaina 27.8

Kolmisenkymmentä riittävän raskasta kilometriä tuli ajettua. Kokonaisaika huiteli jossain 4:30 tienoilla. Lopussa oli kyllä paukutkin ihan loppu. Mutta kivaa se oli silti :cool:

Sivu 1/1 Kaikki ajat ovat UTC+03:00
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited
https://www.phpbb.com/