Sivu 1/3

Kesäkauden avajaiset 16.5.2009

Lähetetty: Ke 22.04.2009 21:05
Kirjoittaja Heidi
Tervetuloa avaamaan klubin virallinen kesäkausi 16.5.2009!

Homma toimii pääasiassa tuttujen kuvioiden mukaisesti. Aloitamme päivän klo 11 kokoontumalla Santahamin portilla (saunalle menijät). Siitä illanviettoon tulijat käyvät viemässä saunakamansa saunalle ja palaavat pikimmiten portille (lähtö portilta viimeistään klo 11.30 -jos vain ajat, tule ajoissa!). Tapahtuman pääasia on ajaminen. Kruisailemmekin usammassa ryhmässä koko päivän pitkin Laajasalon polkuja. Jokainen ryhmä pitää vähintän yhden kunnon evästauontauon (omiin eväisiin kannattaa varautua). Ajot päättyvät porrastetusti ja illanviettoon osallistuvat palaavat saunalle muutaman tunnin ajeltuaan. Saunalla saunotaan, seurustellaan ja herkutellaan :lips: Tarjoilu hoidetaan hyväksi todettuun tapaan nyyttäriperiaatteella (Pialta lisäinfoa lähempänä tässä keskustelussa).

Jos haluat osallistua tapahtumaan, ilmoittaudu Essille sähköpostiin esa.suomaa(at)dictum.fi. Ilmoittautuminen pe 8.5. mennessä. Saunatilan koon ja sotilashenkilöiden tiukentuneiden rajoitusten vuoksi joudumme valitettavasti rajaamaan Santahaminaan ja saunalle pääsevien määrän 40:een.

Koska tapahtuma on ennen kaikkea ajotapahtuma, saunalle pääsevät ensisijaisesti ne, jotka osallistuvat ajoon. Pelkästään saunomaan pääsee, jos tilaa jää. Jotta säätämiseltä säästytään, toivomme, että ILLANVIETTOON ilmoittautuvat vain ne, jotka tietävät VARMASTI olevansa mukana. "Ilmoittaudun kaiken varalta, jos ei oo mitään parempaa tekemistä tuun" -ilmoittautumisia ei toivota. Ajamaan pääsevät varmasti kaikki halukkaat, mutta vetäjien määrän arvioimiseksi toivomme kaikilta ilmoittautumista.

Jos siis mielit mukaan vain ajamaan, kerro se viestissäsi. Jos haluat myös saunalle, kerro se ja ilmoita koko nimesi (ja kansalaisuutesi - jos et ole suomen kansalainen). Ilmoittautuminen on saunalle mentäessä välttämätöntä sillä Santahamina on sotilasaluetta.

Pelipäivänä siis joka tapauksessa tapaaminen Santahaminen portilla klo 11.00. Jos olet tulossa saunalle, ota henkilöpaperit mukaan, niitä saatetaan kysyä portilla. Perille löytää ajamalla Laajasalon läpi, portti tulee automaattisesti vastaan.

Pia laittaa lähiaikoina viestiä tapahtuman muonituksesta ja Essi ajoista. Viime kevään tapahtumasta voit lukea täältä.

Tervetuloa!!! Paikka on upea ja klubilaisten seurassa tunnetusti hauskaa
:green: :green: :green:

Re: Kesäkauden avajaiset 16.5.2009

Lähetetty: Ma 04.05.2009 10:44
Kirjoittaja essi
About puolet saunapaikoista on jo varattu.

Re: Kesäkauden avajaiset 16.5.2009

Lähetetty: To 07.05.2009 15:07
Kirjoittaja essi
Ja vieläkö oli portin sisäpuolelle tulijoita ?

Ilmoittautuminen loppuu nyt perjantaina.

Re: Kesäkauden avajaiset 16.5.2009

Lähetetty: Pe 08.05.2009 15:10
Kirjoittaja essi
32 henkeä menossa puomin taakse, tuleeko vielä muita :green:

Re: Kesäkauden avajaiset 16.5.2009

Lähetetty: Ma 11.05.2009 08:44
Kirjoittaja PiaH
Muistattehan, että saunailta menee jälleen nyyttäri periaatteella.

Toiveena on, että kaikki saunalle tulevat tuovat jotain pientä suolaista tai makeaa esim.
- jokin suolainen tai makea piirakka
- salaattia
- patonkia ja levitettä
- voileipäkeksejä
- pähkinöitä tai sipsejä
- keksejä
jne.

Minulle voi tietysti laittaa viestiä siitä mitä aikoo tuoda, niin voin hieman kontrolloida, ettei sitten syödä pelkkiä sipsejä
piahockert(at)hotmail.com

Klubi tarjoaa kahvin/teen ja mehun, muut janojuomat jokainen tuo itse. :drink:

Re: Kesäkauden avajaiset 16.5.2009

Lähetetty: Ma 11.05.2009 22:20
Kirjoittaja essi
Ajoryhmistä (vetäjistä) infoa myöhemmin tiistaina.

Ryhmiä tulee neljä :super: :super: :super: :super:

Re: Kesäkauden avajaiset 16.5.2009

Lähetetty: Ma 11.05.2009 22:52
Kirjoittaja Sami_S
Tulin äsken tiedustelureissulta saaren itäpuolelta, jossa oli suurimmat kysymykset reitistä. Näyttäisi siltä, että voisi aloittaa vastapäivään. Jollaksessa tuntuu tulevan jonkin verran siirtymää kun taloja tulee kokoajan lisää. Muuten ajo on kruisinkivauhtia, teknisen puoleista.

Tuli sitten kannettua pyörää ihan reilusti, tämä jäänee pois lauantaina. Onko siellä Tonttuvuorella mitään ajettavaa? Nyt ei löytynyt kuin yksi polku ja päästä talotyömaa. Sarvaston kahvila oli illalla kiinni, vai syödäänkö Nesteellä?

Re: Kesäkauden avajaiset 16.5.2009

Lähetetty: Ti 12.05.2009 08:43
Kirjoittaja essi
Vetäjinä toimivat perinteisesti Itä-Helsingin polkujen "erikoismiehet".

- Sami
- Kari Hiltunen
- Lare
- meitsi & Pekka

Sami kertoilikin jo kuvioistaan ja muut tekevät saman ennen h-hetkeä.

Kari on yhteydessä Sarvaston Kahvilan mammoihin, jotta tietävät varata särvintä riittävästi :super:

Re: Kesäkauden avajaiset 16.5.2009

Lähetetty: Ti 12.05.2009 21:12
Kirjoittaja Lare
Mä vedän vähän enemmän va-tahtisen ajon. Saaren tekniikkapaikat kolutaan tarkasti. Voin aloittaa lenkin kumpaan suuntaan tahansa.

Re: Kesäkauden avajaiset 16.5.2009

Lähetetty: Ti 12.05.2009 21:42
Kirjoittaja Heidi
Katsastettu tänään Villen sauna muissa merkeissä.

Oli pystyssä, entistä ehompana. Tai miten sen nyt ottaa... Pojat olivat peittäneet puulattian muovimatolla :confused: :confused: :confused:

Nurkassa komeilivat uudet keittiönkaapit ja jenkkikaappi. Jääkaappitilaa ei hillittömästi ole, joten ainakin juomat pitänee säilyttää sisällä, pihalla tai meressä. Paikalla myös uusi liesi, vanhakin (jossa uuni) oli tuupattu johonkin nurkkaan ja näytti toimivan (piirakoita voi siis lämmittää, jos on tarvis). Siltä varalta, etten muista sanoa paikan päällä: Varokaa ylintä vetolaatikkoa -siellä on painavia astioita ja laatikko meinaa tulla päälle, jos sen varomattomasti avaa. Tilasta löytyi nyt IMURI!!! ja keittiöluutu ja tiskiainetta. Myös jonkin verran astioita ja esim. veitsiä leikkaamista varten. SUOSITTELEN KUITENKIN KAIKKIA TUOMAAN OMAN ASTIAN JA OTTIMEN TARJOILUILLEEN (ja viemään ne myös pois). Saunan puolelta oli pesuhuone kaakeloitu ja pukkariin tekeillä vesivessa (ei vielä käytössä) (Koitetaan muuten muistaa ostaa vessapaperia!).

Vesi oli jäätävää, mutta talviturkki :karu: tuli heitettyä jo förskottiin pois.

Mutta mikä parasta -maisema oli NIIN KAUNIS :biggrin: :biggrin: :biggrin: Toivotaan, että lauantainakin ilta-aurinko paistaa :cool:

Re: Kesäkauden avajaiset 16.5.2009

Lähetetty: Ti 12.05.2009 22:01
Kirjoittaja niko
Vielä tarkentava kysymys: jos saapuu omalla autolla ja osallistuu illanviettoon, niin voiko auton viedä aamulla saunalle kuten viime vuonna ?.

Re: Kesäkauden avajaiset 16.5.2009

Lähetetty: Ti 12.05.2009 22:16
Kirjoittaja Kari Hoo
Sarvaston tädit ovat saaneet tiedon, tarjolle tulee myös vohveleita…malttaakohan sieltä lähteä jetkamaan pyöräilyä kun se hinta / laatusuhde on ollut tosi hyvä.

Kävin katsastamassa reitin alkua, lähden vastapäivään. Availin hiukan vanhoja pieniä polkujani, teknistä vaativuutta riittää, vaikka vastamäet jäävät nyt vähemmälle. En suosittele aloittelijoille. Toivottavasti itse pääsen, akillesvaurio vähentää edelleen oikean jalan puhtia.
Lidlin oksasaha maksoi 2.90 euroa, polku leveni ihan hyvin, toivottavasti saha kestää loppureitin avartamiseen.

Re: Kesäkauden avajaiset 16.5.2009

Lähetetty: Ke 13.05.2009 08:58
Kirjoittaja PiaH
Illanistujaisiin kaivataan vielä suolaista purtavaa. Makean tekijöitä on jo ilmoittautunut muutama. Jokin suolainen piirakka maistuu varmasti kaikille.
Minä tuon kertakäyttölautaset, mukit jne.

Re: Kesäkauden avajaiset 16.5.2009

Lähetetty: Ke 13.05.2009 10:11
Kirjoittaja essi
niko kirjoitti:Vielä tarkentava kysymys: jos saapuu omalla autolla ja osallistuu illanviettoon, niin voiko auton viedä aamulla saunalle kuten viime vuonna ?.
Jep, kyllä vaan.

Re: Kesäkauden avajaiset 16.5.2009

Lähetetty: Ke 13.05.2009 20:43
Kirjoittaja essi
Meitsin & Pekan ryhmä paikkaa tänä keväänä perinteistä easy-ryhmää.

Ajamme samoja settejä kuin ennenkin, mutta edetään iisisti.
Mitään kellonaikoja paluusta on turha kysellä.
Pysähdymme muutamaan paikkaan kelaamaan hieman ajo-tekniikkaa.

Pistäkää fillarit kondikseen & puhaltakaa riittävästi ilmaa nakkeihin :super: :super: