Syyskauden avajaiset la 30.9. klo 11- Vaakkoin kämpällä

Täällä puidaan kaiken maailman asioita.
Avatar
Marika
Hero Member
Viestit: 2783
Liittynyt: Ke 26.05.2004 11:23
Etunimi: Marika
Sukunimi: Itävuori
Jäsennumero: 656
Tarkistenumero: 8235
Paikkakunta: Länsi-Vantaa

Syyskauden avajaiset la 30.9. klo 11- Vaakkoin kämpällä

Viesti Kirjoittaja Marika » To 28.09.2017 18:32

Moikka!
Mikäli haluat, että Klubi tuo makkaraa ja jotain tilkettä sekä hieman jälkkäriä, niin ilmoittaudu FB/tähän/nolnelnel 277 0617 pe klo 17:ään mennessä!!!

Syyskauden avajaiset la 30.9. Vaakkoin kämpällä klo 11-. Auto kannattaa jättää tuohon Vihdintien varrella olevalle parkkikselle (muutama auto mahtuu meidän auton lisäksi mökin tontille, eli mahd. yöpyjät vaikka vois saada autonsa lähimmäksi). Siitä pieni tiesiirtymä vain mökille (ekasta käännytään oikealle ja punainen mökki saunoineen tulee piakkoin vastaan oikealla).

i Ajo alkaa klo 11. Jari vetää n. 4 h setin kahvilataukoineen (Rinnekodin golfkerho) . Kapulla kovat ajohalut, eli hänen perässään pääsee n. 6-7 h syysretkelle, ja Haltiassa tuolla ryhmällä mahdollisuus syödä tuhdimminkin.

Ryhmän saapuessa takaisin kämpälle on saunomisen vuoro. Eli hyvä vaan, jos molemmat ryhmät eivät tule aivan samaan aikaan. Sitten nuotion äärellä illanviettoa. Mukaan voisi ottaa taskulampun tms., jos intoudutaan turisemaan pimeään saakka. Tuolla ei siis sähköjä! Juomavesi kaivosta. Eli juotavaa, evästä ja saunakamppeet (uimaankin pääsee!) sekä vaihtovaatteet mukaan ja mikäli haluaa syödä reilummin saunan jälkeen, niin oma lisäeväs on varmaan hyvä idea. Kysyttävää? Tuolla saa yöpyä, ja mökin luovutus su klo 11.

Kukin hoitaa roskat ja tyhjät pullot ym. jätesäkkeihin tai vie mukanaan! Toinen säkki pulloille ja toinen roskille, löytyy mökin edustalta!!!! Pimeässä ei nappaa siivota! Ja päärakennukseen ja saunaan ILMAN KENKIÄ!!!!! Päästään helpommalla siivouksen suhteen!! Kiitos!

Tervetuloa! Kauniit maisemat ja kuiva ajokeli!!!

http://www.helsinginlatu.fi/yhdistyksen ... _ajo-ohje/

Avatar
Kapu
Full Member
Viestit: 549
Liittynyt: Ti 27.05.2008 10:52
Etunimi: Mäkinen
Sukunimi: Kari
Paikkakunta: Nurmijärvi / KLA

Re: Syyskauden avajaiset la 30.9. klo 11- Vaakkoin kämpällä

Viesti Kirjoittaja Kapu » To 28.09.2017 20:48

Maggara&tilkkeet :super:

Mä mitää kovista ajohaluista tiär, mutta hissun kissun horjahteleen tonne vois men. Alkumatka tosi pitää ottaa hitaaast, et mä saa konee lämmöt ylös. Lopus mä e sit enää viitti ruvet repii. Pualmatka krouvin tosiaa vois oll toi Haltia. Se o aika kiva mesta. Kaffe&käntty tai soppa. Iha oma miele ja tarpee mukaa. Maasto tual o semmost semivittumaist, pikkupiirteist ylä-alamäkee. Flouta ei löydy ku korkeintaa sorateilt. Mut masokisteil makeet settii. Tilattun o mutaa, märkää, umpimettää, hirvikärpäsii ja hämähäkiseittei. Tunkattavii ylä- ja alamäkii, sateest liukkait juurii ja sammaleist liukkait kaltsei. Kaike maailma lätäköit ja ryteikköi suapursui seas. Ja maisematha tua o upeet, jos niit ny ehtii kattelee.

Matkaa perussetil olis tommone 30 km. Pääosi Vihditie eteläpuolel. Vauhdist riippuu kauanks toi ottaa aikaa. Vois ol semmone viitise tuntii + safkis. Keske matka tualt ei sit pääse pois. Miäti enneko lähet, älä enää matkal. Ja ku mu kartat o melkee yht vanhoi ku mä, ni mä e tiä mis ne nykyset Nuuksio rajat o. Koitetaa kiertää siä ulkoilualuil, mut voi ol et jossai pikkase lipsahtaa Nuuksio puolel. Siks se o semmonen ninja-ajo. Eli ei sit tartte levitel ajodataa ympäri ämpäri nettii. Omat Snickersit mukaa. Vaik vauhti ei päät huimaa, ni ei oo polkukaa neulasil päällystetty ja niil voi ol käyttöö. Ja jos toi alku menee liia äkkii, ni sit voidaa ottaa semmone 5 kilsan sakkolenkki Vaakkoi pualel pääll.

Ei valoi kypärää, jote saunal enne pimeet. Tervetuloo mukaa :eek:

Avatar
Kapu
Full Member
Viestit: 549
Liittynyt: Ti 27.05.2008 10:52
Etunimi: Mäkinen
Sukunimi: Kari
Paikkakunta: Nurmijärvi / KLA

Re: Syyskauden avajaiset la 30.9. klo 11- Vaakkoin kämpällä

Viesti Kirjoittaja Kapu » Ke 04.10.2017 19:23

Kiitokset Marika&co:lle järjestelyistä :pray:

Hyvä lenkura, lämmin sauna, kylmä kalja ja kypsä makkara. Onnistunut päivä.

Vastaa Viestiin