Kesäkauden avajaisiin (la 22.4.) ohjeita

Täällä puidaan kaiken maailman asioita.
Avatar
Marika
Hero Member
Viestit: 2783
Liittynyt: Ke 26.05.2004 11:23
Etunimi: Marika
Sukunimi: Itävuori
Jäsennumero: 656
Tarkistenumero: 8235
Paikkakunta: Länsi-Vantaa

Kesäkauden avajaisiin (la 22.4.) ohjeita

Viesti Kirjoittaja Marika » Ti 18.04.2017 19:05

Moi!

Avajaiset lähestyvät, ja tässä hieman lisätietoa:

-kokoontuminen klo 12 Olarin lukion parkkipaikalla tennispaikan lähellä (Olli K. lupasi vetää yhden hieman rauhallisemman retkiryhmän)
-ota REILUSTI juomaa ja evästä sekä itse ajoon että illanviettoon (Klubi tarjoaa HIEMAN iltapurtavaa, eli makkara ja ruokaisaa salaattia sekä leipää lisukkeeksi, pulla päälle); päivä ja ilta on pitkä:)
-oma pyyhe mukaan; pefletit saa saunalta
-Timppa pääsee lämmittämään saunaa klo 16, ja sauna lämpiää reilun tunnin, eli eka ryhmä voi tulla turisemaan jo klo 16 halutessaan, tai sitten klo 17 tienoilla, jolloin pääsee pian saunaan
-muilla ryhmillä ei ole kiirus, porrastus saunaan olisi hyvä; sinne mahtuu n. 15 henkeä kerrallaan, ja takkahuoneessa tullee tiivis tunnelma, jos ei tarkene ulkona hengailla;) Tai sitten joudutaan ottamaan toinen saunakierros, löylyt varmaan huippuhyvät;) Uimamahdollisuushan luonnollisesti löytyy aivan vierestä:)
-Klubin pikkutarjottavat saapuvat tonteille n. klo 18/18.30, mutta omia eväitä voi pureskella ennen tätä
-jos joku intoutuu ilmoittautumaan jo ennakkoon vetäjäksi Ollin hienon esimerkin mukaan, niin hienoa! N. 30 kuskia into piukeella!
-kimppakyytejä voi myös alkaa tarjoamaan/kyselemään, ja reippaimmat voivat tietysti viilettää välit fillarilla, kun metro ei taida vielä liikennöidä;)

Pidetään hauska ajopäivä ja ilta! Saadaan ilakoida rantsumaisemissa aina klo yhteen saakka ja vaikka spekuloida tulevan kesän retkirientoja ym. Ja kaikki paikat ristiin, jotta ennusteet kelistä muuttuvat! Onkos kysyttävää/epäselvyyttä jostain? Unohdinkohan jotain tärkeää..Tervetuloa! T. Hallitus
-